Rejsetips til London

I maj 2016 tog vi tre overnatninger i London. Det var en “sidste alenerejse inden baby” tur og vi glædede til lidt tosomhed i den dejlige by. Vi fløj med Ryanair ligesom sidste gang og det gik ganske fint. Her kommer vores bedste rejsetips til London fra denne tur 🙂 Det var en lidt større mundfuld end først antaget at manøvrere min gravide krop rundt i byen, men det gik! Masser af pauser og minimalt med gang anbefales 🙂

Smil

Her boede vi

Jeg vil lige starte med at understrege, at vi bestemt ikke vil anbefale Berjaya Eden Park Hotel, da det var en rigtig skidt oplevelse. Vi har klaget til hotellet og venter PT på svar fra deres manager. Det eneste positive var placeringen, som var lige ved Bayswater metro station og i kort afstand til Queensway, hvorfor det var nemt at komme rundt.

Oplevelser i London

The Harry Potter Tour

Sidst vi var i London fandt jeg den sidste dag ud af, at man kunne besøge Warner Brothers Studios – Harry Potter Tour, og jeg var nærmest knust, da vi ikke kunne nå det 😉 Derfor skyndte vi os at købe billetter, da denne tur blev planlagt.Vi købte billetter direkte på siden og gav 678,- for os begge. Dertil kom transport, som vi valgte at booke via Golden Tours for at gøre det nemt. Det kostede 600,- for os begge tur/retur. Det er en bustur på cirka 1 time fra Bakerstreet Station. Bussen var 15 minutter forsinket, og et lille tip, hvis man gerne vil sidde sammen er, at stå på hvor deres bustur starter. Vi fik de sidste to pladser og sad i hver sin ende af bussen.
Selve oplevelsen i studierne var fantastisk. Vi gik i eget tempo igennem først the Great Hall og efterfølgende store haller, hvor alt fra filmende var udstillet. Det var en magisk oplevelse 🙂

Warner Brothers Studio Tour

Løvernes Konge på Lyceum Theater

Vi så også Løvernes Konge sidste gang, men jeg var så amazed at jeg tryglede Niels om at se den igen. Det ville han heldigvis gerne 🙂 Vi bookede billetter via ATG Tickets og betalte 1166,- for os begge. Den s k a l bare ses!

River tour

På den sidste dag havde vi ingen planer, men fandt ud af på dagen, at vi gerne ville på bådtur på Themsen. Der er flere forskellige udbydere af disse ture, men vi valgte London Eye River Cruise som tog 40 minutter og kostede 12£ pr. næse. Det var en rigtig fin tur, hvor vi sad i en åben cruise båd og med guide, som fortalte om de ting vi kunne se.

The Regent’s Park

Inden vi skulle på Studio Tour gik vi og nød en kaffe i det gode vejr, da vi faldt over The Regent’s Park. En kæmpe, smuk park med rigt fugleliv og masser af grønne områder omkring søerne.

Regent's Park

Restauranter i London

Jeg er jo Planlægger med stort P, så jeg havde naturligvis researchet mig frem til, hvor vi skulle spise, når vi nu var derovre. På så kort en tur, skal det være godt, og det kræver sit forarbejde. Alle restaurantbesøgene var heldigvis et hit og her spiste vi:

Casa Malevo

Restauranten er Argentinsk og serverer godt kød i en hyggelig atmosfære. Jeg fik en Rib Eye og Niels fik lam. Priserne er ganske fine, men vær opmærksom på, at det optional tip på 12,5% ikke er så optional, men automatisk tillægges regningen. Maden var skøn, og vi nød at spise på Casa Malevo. Vi tog metroen til Marble Arch og gik cirka 5 minutter, før vi var ved restauranten.

Fiddie’s

En lille, italiensk restaurant som vi besøgte efter vi havde været på Harry Potter tour. Enormt nærværende og hyggelig ejer samt personale og lækker italienske retter til fine priser. Vi vil meget gerne anbefale Fiddie’s – og både pizza og pasta var rigtig godt 🙂

Clos Maggiore

Denne restaurant spiste vi på efter vi havde set Løvernes Konge, og den ligger centralt ved Covent Garden og det hyggelige område der. Det er en fransk restaurant med et fint menukort. Jeg havde overvejet lam, men tjeneren fortalte, at de også havde en “dagens special” som den dag var noget lækkert oksekød og fritter – haps, lige noget for mig. Det smagte simpelthen fantastisk og servicen var sublim. Det er en meget smuk restaurant og den er svær at få bord på, så book i vanvittigt god tid 🙂 Clos Maggiore er kendt for sin blomsterhimmel, men det er ikke givet, at det er i det lokale man får bord desværre. Den er ydermere kåret til verdens mest romantiske restaurant.

Clos Maggiore

Bella Italia

Bella Italia findes flere steder i London, men den vi spiste på lå inde ved Covent Garden. Det stod ned i stænger og det var en skøn lille pause fra regnen at spise lidt god mad på Bella Italia. Deres gnocci er skøn 🙂

Kaffe og kage

Primrose Bakery

Vi havde læst os frem til, at Primrose var et skønt sted til kaffe og kage, men vi blev desværre ret skuffede. Deres kaffe var skøn, men kagerne meget tørre og kedelige i smagen. Det var ellers en hyggelig og pæn lille butik.

Primrose Bakery

Ladurée

Vi kom tilfældigvis forbi Ladurée, som jo sælger de verdenskendte, og meget dyre (!!), små macarons. Vi købte en æske med otte styks ligesom vi plejer og nød dem på hotellet om aftenen med en kop kaffe 🙂 Ladurée ligger ved Covent Garden.

Se indlæggene fra vores tidligere rejse til London herher og her.