Smuk Ebay taske

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Ebay og bruger den side rigtig meget til ALT muligt. Særligt små-ting til brylluppet i form af pynt og diverse andre hyggelige sager er klikket hjem og så sniger der sig jo også lidt andet med i ny og næ. Fandt denne taske for nyligt og betalte 36,- for taske inkl. fragt – den er SÅ fin. Se bare.

Nude taske

Ebay taske

 

Min Mulberry pung kan lige præcis ikke være der i, men så plejer jeg bare at tage de kort med, som jeg skal bruge. Jeg kan så godt lidt farven 🙂 Havde overvejet at købe en lignende i USA på vores Honeymoon, men det er også træls at bruge mange penge på en taske, hvis man ikke får den brugt. Så er det skønt at finde en til 36,-!
Jeg lavede for noget tid siden en Ebay guide, som du kan tjekke ud, hvis du endnu har til gode at handle på Ebay. Har også et ældre indlæg med mine bedste Ebay tips. Er du interesseret i bryllupsting, kan du se nogle af vores her og her.