Min skønne polterabend

Lørdag d. 1. August blev jeg poltet godt og grundigt af alle mine skønne tøser. Jeg havde godt luret den om fredagen/lørdag morgen, men man kan jo tage fejl! Jeg havde en aftale med min veninde Sabine, som skulle komme til morgenmad, og da hun kom alene og vi kom godt igang med at spise tænkte jeg faktisk ikke mere over det. Før det hamrer på døren, ja hamrer. Der står alle pigerne med brunch og det hele klar til en herlig dag. Vi fik en lækker brunch med æg, bacon, pølser, Nutella og alt der i mellem – der manglede bestemt ingenting. Jeg blev bedt om at pakke en taske med alt muligt; herunder en karklud, mit pas og badetøj. Det var dog bare en afledningsmanøvre, og det virkede! Var ret forvirret.

Brudenj

Pole fitness

Herefter gik turen til en omgang Pole Fitness, hvilket var super skægt – og jeg kunne faktisk finde ud af det! Blev ret hooked, så har faktisk booket en prøvetime, for at se, om det skal være noget jeg skal prøve lidt af. Dagene efter havde jeg SÅ ondt og har faktisk stadig blå mærker her 10 dage senere. Men det var så fedt!

Mette Pole_sorthvid

Vi spiste lidt frokost i parken (hjemmelavet pastasalat i forskellige former og farver – MEGET lækkert) og tog bussen ud til næste aktivitet. Her bød indholdet på Sumobrydning, hvilket jeg var hamrende nervøs for. Det ser meget voldsommere ud end det er, og jeg var bange for at slå nakken, som ikke er for stabil i forvejen. MEN det var så hylende skægt – har sjældent grint så meget. Vi var så trætte efter de to omgange fysisk udfoldelse, så det var kærkommet med en pause inden vi skulle ud og spise om aftenen. Vi spiste på Cross, og gik derefter hjem og spiste os til kvalmegrænsen af bland-selv-slik imens vi så film (mit ønske). Jeg nød dagen i fulde drag og er SÅ glad for, at mine piger ville arrangere så fin en dag for mig <3 Se bare alle de fine billeder. Min Maid of Honour Anne havde taget sit polaroid kamera med og skød nogle fantastiske old school billeder af alt det vi lavede – de er så fine!

Kathrine og mig

Kathrine & jeg – tjek hendes motiverende blog højrehjernehalvdel.dk!

Polaroid