Ting til brylluppet #3

Nu hvor alle invitationer for længst er sendt ud, kan jeg godt tillade mig at vise den frem sammen med vores “save the date” kort. For nogle år siden lavede jeg mange kort og kreative sager, så vi besluttede hurtigt, at vores kort skulle laves i hånden. Vi er meget stolte af resultaterne – se bare. (Alt er lavet selv!)

Save the date kort

Dette er forsiden af kortet. Vi lavede et enkelt foldekort, hvorpå vi limede noget fint gennemsigtigt møsterpapir, og de søde små sølv-ringe i højre hjørne. Da musik skal være en stor del af vores dag, fandt vi noget flot papir i det tema, som vi stemplede “save the date” på med et stempel og sort blæk. Vi lukkede kortet med smukt bånd, som vist på billedet. Her kommer kortet indeni og med bagsiden:

Hjemmelavet save the date kort

“Det er så yndigt at følges ad” var et stempel vi også købte sammen med de andre “save the date” og hjertet. Inden i er der sådan set kun datoen, og to hjerter. Bagpå inden lukning, stemplede vi et fint hjerte. Det var et kæmpe arbejde, men absolut det hele værd. Personligt og hjemmelavet – herligt! Lad mig vise jer vores elskede bryllupsinvitation.

Bryllupsinvitation

Vores bryllupsinvitation var et langt større projekt end først antaget, men for søren vi er glade for designet. Vi har endnu engang lavet alt selv, og de er bare så flotte. Vi lavede et kuvert kort ved at lime en ekstra side på et tre-folds kort, så invitationen kan indeholde nogle informationskort. Invitationen er lukket med voks og personligt stempel, men det kommer i et andet indlæg – det fortjener simpelthen sin egen plads 🙂

BryllupsinvitationVi havde tre kort i lommen på invitationen. “Fotografi”, “adresser” og “Toastmaster/gavekoordinator”. På fotografikortet opfordrer vi gæsterne til at tage mange billeder i løbet af dagen og særligt under festen, da vi der har fravalgt fotograf. Vi ‘nøjes’ med før, under og efter vielse, reception og klassiske bryllupsbilleder med vores bookede fotograf.
Alle materialerne til både save the date kort og invitationen er købt hos Hobbygården, som er et skønt sted, hvor jeg har handlet siden jeg var 15 år gammel. De har stadig samme ejer, og sortimentet er vokset stødt de seneste år.

Missede du de to første indlæg om vores ting til brylluppet? Se det første her, og det andet her.