11 Mette-fakta

Mette Vinther

Har faktisk skrevet lidt på dette indlæg længe, fordi det ikke var lige så let som jeg troede at skrive om mig selv. Det måtte jo gerne være lidt sjovere end “hej, jeg spiser æbler og A38 til morgenmad og er 25 år….” Så deeeet. Derfor lagde jeg hovedet i blød og dette kom der ud af det – jeg håber I synes det er hyggeligt at lære mig lidt bedre at kende 🙂

1. Når jeg har fået noget galt i halsen, synes jeg det er skægt at sige “Gollum, Gollum” mens jeg hoster det fri.

2. Jeg hopper over folks skygger, også lygtepæle, men ikke bygninger, fordi de må gerne være der.

3. Min næse er altid i minus grader.

4. Folk med masker eller kostumer på freaker mig for sindssygt ud.

5. Jeg spiser efter 1:1 princippet; 1 bid kød, 1 bid kartoffel/pasta og 1 bid grønt. Dette får jeg til at gå op ved at skære min mad først, og spise med gaflen i højre hånd. Går det ikke op, må der efterlades et par bidder.

6. Jeg nyser, når jeg kigger op i solen.

7. Jeg synger jo meget, og når skal synge, gaber jeg altid i vildskab.

8. Jeg kan rappe hele  Sir Mix-a-Lot’s “Baby Got Back” og er stolt af det.

9. Jeg har været værnepligtig ved kamptropperne i Holstebro, JDR.

10. Jeg er med i et gospelkor, og vi øver én gang om ugen.

11. Jeg elsker gamle danske film. Nogle af favoritterne tæller Styrmand Karlsen, Piger i Trøjen, Hurra for de blå husarer, Det var på rundetårn og jeg kunne blive ved. Hører ofte musikken fra filmene og NYDER det!