Kom til foredrag med Anja fra DINNødhjælp

Kender I Anja og hendes skønne unger? Anja Lovén er stifteren bag DINNødhjælp, som blev grundlagt i 2012 efter Anja med egne øjne havde set Afrikas fattigdom samt den store mængde børn, der hver dag lever i sult og kummerlighed. Man kan ikke redde hele verden, men med denne organisation har Anja taget fat på en gruppe børn, der i Afrika betegnes som “heksebørn”. Det er børn, som er udstøt af deres familier og landsby, fordi der har været sygdom eller anden skæbne i familien, og de er gjort til syndebukke. Anja har dedikeret sit hjerte til at hjælpe disse børn ved at oprette sit eget børnehjem, et par år efter hun har rejst til Nigeria og arbejdet med børnene på et center, der tog sig af dem dengang.

Anja fra Dinnødhjælp

Foran børnehjemmet vejer flere flag – også det danske, da det jo er danske Anja, der står bag det hele. Anja gør dog ikke det hele selv, og bag hende står en masse frivillige sjæle i Danmark, der hjælper med administrationen af organisationen. Ingen får løn, hvilket gør at hver eneste øre der doneres til DINNødhjælp går ubeskåret til børnene og dagligdagen på børnehjemmet i Nigeria. Det er grunden til at jeg støtter Anja. Jeg er glad for, at man kan se hvad pengene går til og er ydermere glad for, at Anja personligt rejser ned med pengene således, at de ikke kommer i forkerte hænder. I Nigeria har Anja et skønt team af ansatte, der hver eneste dag passer på børnene og sørger for, at de får mad. De skal naturligvis aflønnes, hvilket nogle af de donerede penge også går til, såfremt der ikke er fundet en fast sponsor til medarbejderens løn.

Dinnnødhjælp3

Pengene, der doneres til DINNødhjælp går til mad, ting til hjemmet, skolegang, tøj, medicin og behandlinger samt socialt samvær for de unge. På billedet ovenfor ses det vandtårn der er sat op, så børnene kan få rent vand. På det, er der sat lys op, så man altid kan se, hvem der færdes omkring børnehjemmet – sikkerheden er i højsædet. Der er ydermere købt senge ind til det nye børnehjem, så børnene kan ligge godt, når de går til ro.

Dinnnødhjælp2

Kom til foredrag

Jeg har arrangeret et foredrag med Anja, som afholdes d. 14. april kl. 19.00 på Mølleskolen i Ry (ligger ved Silkeborg/Skanderborg) så hvis du bør i nærområdet, eller er frisk på at komme til Ry, har vi en spændende aften klar til dig. Det koster 45,- for at komme ind, og der sælges lækker hjemmebagt kage, som leveres af Kageministeriet (Ja, det er også mig – hehe) og alle pengene går selvfølgelig til DINNødhjælp. Der kan betales med kontanter eller Mobilepay, alt efter hvad man er til, men der tages ikke DANkort.

Tilmeld dig eventet på Facebook her. Kommer du? 🙂