Vin til maden

Jeg har fået tilsendt en kasse vin af Tastersbox, som er en hjemmeside, hvor du kan bestille en månedlig kasse vin, indeholdende fire flasker. Hver måned er der et tema, hvor vinene passer ind under, og her i januar var temaet “Italien”. Medfølgende boxen er der, ud over vinene, også et Tastersmagazine, hvori der er opskrifter, som passer til hver enkelt vin. I denne måned fik man også en lille pumpe med, som kan tage ilten ud af flasken, hvis man skal gemme den til dagen efter.

Barolo

I januar kassen var der tre røde vine og én hvid, dessertvin. Jeg har kun smagt én ud af de fire indtil videre, da vi ikke har haft så meget tid til at lave god mad og nyde et glas vin på det sidste. Jeg lavede en lækker cuvettesteg med sweet potatomos og kantarelsauce (M U M S!) og hertil fik vi den Barolo, som var med i kassen. Vi har ikke drukket Barolo før, men kunne faktisk godt lide den. Ikke en vin, som vi vender tilbage til, da vi er mere til f.eks. Ripasso – som der også var en flaske af i kassen. Det er en gammel kending her hos os, så den glæder vi os til at åbne.

Tastersbox

Er kassen prisen værd?

Det koster 399,- at abonnere på en sådan kasse inkl. fragt. I følge Tastersbox er der for 530,95,- i kassen, og man sparer således 131,-. Personligt synes jeg ikke, at det er besparelse nok til, at jeg vil “satse” på, at vinene er noget for mig. Jeg har søgt lidt rundt og fundet, at et par af vinene individuelt kan købes billigere end listet på hjemmesiden, så hvis man er til én bestemt slags er det nok billigere i længden at købe det man aller bedst kan lide. Men har man råd til overraskelse, og ikke har noget i mod, at andre vælger ens vine, er det super 🙂