Bryllupsrejse – men hvorhen?

All right, jeg vil gerne skrive om vores bryllupsplanlægning. Så er det sagt. Det er så hyggeligt at gå og blive inspireret til den store dag, og se hvordan tingene lige så stille tager form. Kjolen er købt (yay!) hos Kennedys, og den er på vej fra det store udland hjem til mig, så den kan blive rettet til. Stedet for festen er jo valgt, vi spiste brunch der for nyligt, og kirken er Ry Kirke, hvor jeg er døbt og konfirmeret. Derfor, er de ‘store’ rammer på plads og vi kan nu nusse om detaljerne. I dag har vi bestilt ringe. Niels skal have en ring fra Saint Maurice i palladium (et meget let og budgetvenligt materiale) og jeg genbruger min ‘kæreste-ring’ som jeg fik på vores 2-års dag for snart fire år siden, da jeg er så glad for den og med en lille transformering, vil den være den perfekte vielsesring.

Honeymoon destination

Vi er meget splittede omkring bryllupsrejsen. Vores oprindelige ferieplan før frieriet i Paris var en tur ned langs USA’s vestkyst i bil, hvilket vi længe har drømt om. Med bryllup til efteråret syntes vi dog ikke det kunne forsvares at bruge penge på sådan en tur, da vi hellere ville bruge dem på selve brylluppet og den efterfølgende honeymoon selvfølgelig. Det ændrer dog ikke på, at vi stadig drømmer om vores roadtrip ned igennem landet, hvorfor vi overvejede, at det da sagtens kan gøre det ud for en bryllupsrejse? Hvis vi nu krydrede det med en afstikker til Hawaii, som “kun” er fem timer væk, ville det jo være et rent eventyr. Men åh! Har siddet og googlet lidt rundt, hvor jeg særligt har kigget på nedenstående destinationer. Er der nogen, som kan anbefale eller fraråde nogen af dem?

Bryllupsrejse idéer Bryllupsrejse idéer

Ak ja. Det ser så smukt ud alle stederne! What to do?