Når jeg skal slappe af

Åh, sådan en søndag, hvor man kan slappe af og virkelig lade tiden flyve, er simpelthen skøn. Vi sov længe i dag, da den stod på julefrokost i går, og dagen startede med rundstykker og god kaffe. Senere gik turen op i byen, hvor vi fik handlet lidt julegaver og købt ind til den kommende uge. “Frokosten” som lå omkring kl. halv fire bød på æbleskiver og aftensmaden bliver noget med nachos, rød cheddar og nogle fyldte pastaer?!. En sund, og nærerig kost, må man sige.
Jeg tænkte, at jeg ville vise jer en lille collage med nogle rigtig hyggeting. Jeg E L S K E R at hygge mig, og har gjort det i stor stil siden jeg var barn. Her er en udsnit af, hvad der højner hyggen her i hjemmet:

Ting til hygge

Pilates måtte / Lys / Serier / Sko / Te / Kop

Jeg har desværre en ryg, som efter et fald i 2009 ikke er helt god længere. Det kræver træning og udstrækning jævnligt for at den fungerer nogenlunde. Jeg har kastet min kærlighed på hjemme-pilates, og i bedste Jane Fonda stil, dyrker jeg pilates i stuen med Youtube som min trænings-buddy. Det styrker musklerne omkring rygsøjlen og er generelt bare rigtig skønt at lave. Jeg laver 30 minutter ad gangen, og det er faktisk ret hårdt til tider! Jeg har fået tilsendt en fin lilla måtte fra AbilicaOnline, og den er det perfekte underlag til min træning.

Nu vi er ved den aktive del af hyggen, så nyder Niels og jeg at gå lange (læs: meget lange) ture rundt i Århus by. Vi har tit planer om en “smuttur” hen efter mælk og to timer senere er vi hjemme igen, fordi vi lige syntes det kunne være hyggeligt at gå lidt længere. Til det bruger jeg mine Lunarlon Flyknit Nike sko i en mega cool grøn farve. Jeg kunne desværre ikke finde et ordentligt billede af dem, men disse er næsten magen til. Der er en god bund i, og passer godt til lange gå-ture. Når vi rigtig skal hygge, køber vi en to-go kaffe hos Emmerys, Sigfreds, Bills eller Baresso og så er vi godt kørende.

Hyggen fortsætter som regel på sofaen under et lækkert tæppe, og meget gerne med en skøn serie på skærmen. I husker måske mine serieanbefalinger fra indlægget her? Scandal, Revenge, The 100 og Suits er der, hvor jeg forsøger at følge med PT. Jeg vil så gerne catche op på Homeland, The Good Wife og The Blacklist, men tiden tillader det ikke lige nu. Og hey – når man har købt Nissebanden og Krummernes Jul på DVD, må man jo sætte det i første række her i december.
Når jeg nu alligevel ser serier har jeg gerne en kop Cool Herbal fra Perch’s ved min side. Mmmmm! Har lige drukket 5 kopper – er det mon lige i overkanten? Jeg tror det. Det smukke lys fra Tromborg er desværre kun et ønske, da jeg har stået med det flere gange og simpelthen ikke har kunnet få mig selv til at betale så meget for et stearinlys.

Hygger I ligesom jeg gør? Eller med noget helt andet?