Comwell Kellers Park

Niels og jeg har for vane at besøge Kellers Park i Vejle området to gange om året, hvis vi kan slippe afsted med det – se tidligere indlæg her. Reglen er blot, at det skal være koldt udenfor under vores besøg, så varmen kan få lov til at forplante sig godt i kroppen, når man sidder i saunaen. Denne tur i november i år var heller ikke en undtagelse, og her kommer ord og billeder fra vores dejlige tur.

Comwell Kellers ParkKellerspark4 Kellerspark7 Kellerspark9

En junior suite på Comwell

Vi ankom fredag d. 21. om eftermiddagen og tjekkede ind i vores Junior Suite med udsigt ud over fjorden. Det var en opgradering i forhold til, hvad vi plejer, men mere om det senere i dette indlæg. Værelset var meget aflangt, men rummeligt og meget hyggeligt indrettet med olielamper og stearinlys på badeværelset, som også havde badekar. Der stod små flasker med lækker olie til badet, som duftede skønt. Desværre lukkede badekarets prop ikke helt tæt, så Niels måtte holde på den imens badekaret blev fyldt, men så holdt den også okay. Sengene er Hästens senge og var meget behagelige at ligge i. Vi nyder altid godt af Comwells “pude menu” som vi kalder den. De har et stort udvalg af hovedpuder, som man kan låne, men denne gang havde de kun to forskellige slags på lager, så nakken drillede lidt dagen efter.

Udsigt fra Comwell Kellers Park

Comwell Kellers ParkSpa på Comwell Kellers Park

Spa på Comwell Kellers Park

Spaområdet på Kellers Park er dejligt. Der er en relax sauna med behagelig sidde plads, en amfisauna med varmen skruet i vejret, et svømmebassin, et varmtvandsbassin, et koldt bassin, to udendørsspa, fodbad, varme/kolde brusere og dampbad. Vi brugte omkring 45 minutter ad gangen i spaområdet, da det hurtigt kan blive lidt for meget for hovedet med al den varme, i hvert fald for mig. Men det var perfekt for os 🙂 Der er intet som at sidde i iskoldt vejr, med kroppen sunket godt ned i de varme bobler!

Indretningen på Comwell Kellers Park Morgenmad på Comwell Kellers Park

Morgenmad på Comwell Kellers Park

Åh, den morgenmadsbuffet har en helt særlig plads i vores madhjerter. Jeg nævner i flæng: mange typer rundstykker, flere lækre franskbrød og rugbrød, øllebrød, æg & bacon samt baked beans, frugt, pålæg, yogurt, müsli, marmelader, hjemmelavet nutella, frisk kværnet kaffe i forskellige slags, mange slags te, juicer, smoothies, kager, pangekager og meget mere. Det er overvældende og meget lækkert.

Coffee to go på Kellers Park

På vej ud af døren lørdag formiddag kl. 11.00 kunne vi snuppe os en Coffee To Go på det søde lille bord ved udgangen. Det kan godt være at det er en lille ting, men det er detaljer som denne der gør, at Kellers Park er en så skøn oplevelse hver eneste gang.
Indlægget her er sponsoreret på den måde, at vi fik rabat på opholdet. For at det skal være gennemsigtigt for alle, fik vi det der hedder en SpaDelight til 2180,-. Jeg kan læse mig frem til, at samme ophold i junior suite en fredag til lørdag her i november vil koste 4130,-. Her i den pakke var der inkluderet fire retters menu med kaffe og petit four, fri adgang til spaen samt overnatning i junior suite.
Der kommer et separat indlæg om maden i den fire retters menu, da der er så meget at vise og fortælle, at det må have egen taletid.