Lookfantastic beauty box

Endelig modtog jeg min Lookfantastic beauty box. Jeg bestilte den 1. oktober, så den har været 14 dage undervejs. Det  har været svært at overse Lookfantastic’s posts om boxen på Facebook, så det var desværre ingen overraskelse hvad der var i. Når det så er sagt er den spækket med lækre sager, som jeg glæder mig meget til at teste.

Lookfantastic beauty box

Dette indeholder boxen

L’Oreal Pro Keratin Refill shampoo og maske 100ml/75ml. (Værdi 41,2,-/49,4,-)
Korres Citrus Showergel 50 ml. (Værdi 14,9,-)
balance me Facial Expression filler 15 ml. Full size (Værdi 206,-)
KMS California Free Shape Quick Blow-Dry 75 ml. (Værdi 38,-)
Gatineau Paris Collagene Expert 15 ml. (Værdi 152,-)
Sleep Plus Pillow Spray 15 ml. (Værdi 15,6,-)

Var den det værd?

Lookfantastic Beauty Boxen har i alt en værdi på 517,- som er meget pænt, synes jeg. Indeholdende et enkelt full size produkt, synes jeg, at den gør det godt på trods.

Boxen kostede 144,- inkl. fragt til Danmark, hvilket jeg synes er meget fair. I alt er der “sparet” 373,- kroner, hvis man kan sætte det op på den måde. Jeg har pre-ordered november boxen allerede og håber den er lige så god. Ydermere glæder jeg mig til at fortælle om produkterne, og hvordan de virker.

Husk forresten min giveaway med KMS produkter – find den her. 

Lookfantastic beauty box

Lookfantastic beauty box