FRIERI I PARIS – Dag 2

Som indlæggets titel indikerer, var der et frieri i Paris, på andendagen af vores tur, som startede som et mareridt. Men det kommer vi til. Vejret kom bag på både Niels og jeg, som begge havde varmt fodtøj og en vinterjakke med – der var 25 grader og høj solskin hele søndagen. Vi startede dagen med en morgenmad på en café, som ikke er værd at skrive hjem om. Efter det, gik turen til Louvre, og vi stod af ved Palais Royal metroen. Det var gratis for mig at komme ind, og det kostede 12 euro for Niels, hvilket var super fint synes jeg. Vi fik set Mona Lisa, og gået og nydt de forskellige udstillinger – det sted er KÆMPE.

SONY DSCSONY DSC

Jeg sagde ja

Efter turen på museum fik vi lidt mad og gik ned og hentede Ladurée makroner, som vi ville have med i hestevogn på vores tur fra Eiffel Tårnet. “Desværre” holdt hestene vinterferie, og vi måtte sætte os under et træ på en bænk i skyggen, som skulle vise sig at blive en helt særlig bænk. Vi sad og talte en times tid på den bænk, i en lille park 200 meter fra Eiffel tårnet. Der var så roligt, og vi hyggede os, som kun vi to kan. Og så skete det. Lige der midt i Paris, gik min helt egen Niels ned på knæ med den smukkeste ring og spurgte mig, om jeg ikke ville være hans rejsepartner resten af livet. Det var helt magisk og får stadig våde øjne, når jeg tænker tilbage. Nu glæder jeg mig til vores bryllup! Puha!

SONY DSC

Dette billede er taget fem minutter inden Niels gik på knæ. Ih…
Efter frieriet var vi begge på en sky, og det blev fejret med kaffe fra Starbucks og en lang gåtur igennem Paris’ gader. Jeg er simpelthen så glad og den aften fejrede vi ved at booke bord på en restaurant, som virkede god, men som var enormt dårlig. Pyt med det, vi havde det godt alligevel og gik en lang tur langs Canal Saint Matin (tror jeg det staves) og nød Paris. Nogle idéer til bryllupsfest lokation i midt/østjylland?