Den bedste frisør i Århus

Jeg var til frisør i New York i marts, og siden da har håret egentlig fået lov til at passe sig selv. Det var nok i virkeligheden ikke det bedste valg, men sådan blev det altså. Jeg har farvet mit hår selv, med en billig hjemmefarve og gået fra lys brun til mørkere brun, og det er gået glimrende. Mine hårspidser var dog ikke, hvad de havde været og sandheden er, at de var blevet muy muy slidte. Jeg gav mig selv to muligheder: enten shopper du en eller anden deal og får klippet spidserne billigt eller også ofrer du lidt penge på at komme til en god frisør, og får mulighed for at få en lidt lækker oplevelse. Jeg er jo lidt en sucker for luksus så jeg valgte mulighed nummer to, og bestilte tid hos Stinna, som har salonen ‘Stinna Røgen‘ på Frederiks Allé 94 i Århus. Jeg mødte op og blev hilst velkommen i det store, lyse lokale som virkelig er lækkert indrettet. Man hænger sit overtøj på smukke HAY bøjler og kan sætte sig til rette i de smukke stole ind til Stinna eller Zadie er klar til en.

Kaffe hos Stinna Røgen

Stinna startede med at snakke lidt med mig om mit hår, og er du vimmersvej jeg blev klog på bare fem minutter. Hun fortalte mig, hvordan skadet hår fungerer; altså hvordan det skal plejes. Selvfølgelig skal det have fugt, ligesom jeg har givet det, men det er nødt til at blive genopbygget med protein inden man tilfører fugten, fordi det ellers har svært ved at modtage den fugt man giver. Med det sat på plads, blev mit hår vasket i proteinshampoo og balsam og herefter klippet. Der skulle et godt stykke af for at jeg kunne kalde mit hår for sundt, men det blev bare så fint og snakken gik lystigt under hele klipningen. Mange frisører pladrer på den der dybt forstyrrende og irriterende måde, men ikke Stinna. Det var som at blive klippet af en god veninde, på den måde snakken gik på. Er for øvrigt helt overbevist om, at hun var tosset med min imitation af Linda P’s joke om Rasmus Seebach – jeg griner stadig.

Bedste frisør i Århus

En klipning hos Stinna koster 400,- og for en studerende kan alle beløb over 50,- lyde skræmmende, men efter endt klipning vidste jeg at pengene var givet godt ud. Jeg havde fået mit luksus, en lækker kop kaffe med et lille marcipanbrød til, en god snak og en smuk frisure udført af en professionel frisør – kan man prissætte det? Bonus info: Da jeg stod ved skranken siger Stinna: “Nå, jamen jeg kan da gætte, at du er studerende? Så får du 10% rabat.” Sikke en glædelig overraskelse. 360,- kom jeg af med og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal booke tid hos Stinna. Det kan man for øvrigt gøre online. Nej, jeg har ikke prøvet ALLE frisører i Århus, men jeg er stadig overbevist om at Stinna Røgen er den bedste frisør i Århus.Tak.