We were on a break!

Sådan siger Ross i Venner, om dengang han “kom til” at hooke op med hende nede fra kopicenteret, selvom Rachel altid har været the one – og vi ved det allesammen. Derfor blev jeg glad, da jeg kunne deltage i en konkurrence om at vinde en valgfri plakat – og VANDT! Jeg valgte den med Friends citater fordi jeg synes de er så gode. Jeg elsker Friends og dagligt står jeg og stirrer på plakaten og læser citaterne højt for mig selv imens jeg griner. Jep, det kan virke skægt, men jeg nyder det! Ville egentlig have haft den i sort hvid, men den kom til mig i farver og det synes jeg bestemt ikke gør noget. Plakaten er så fin 🙂 Jeg har et lille gør det selv projekt på plakaten (høhø), hvor jeg har købt nogle 32×32 cm rammer i Ikea, og skal indsætte noget tekst, som jeg selv printer. Stay tuned..

Og glem ikke min skønne giveaway med KMS shampoo & conditioner her. (AFSLUTTET)

Plakat med citater fra Friends