Paris by Chanel (og Mette!)

Niels og jeg har længe villet til Paris, og pludselig en dag bestilte vi billetter. Færdig slut. Det bliver i næste måned og jeg glæder mig usigeligt meget til at opleve Paris med min yndlings person på hele kloden. Jeg var i Paris i 2008, men dengang kunne jeg ikke se hvad der gjorde byen speciel. Jeg var jo bare ved at blive kørt ned flere gange, folk var sure og maden dårlig. Hvad romantisk er der er i det? Men nu får Paris en second chance og jeg er sikker på det bliver et hit.

Denne smukke video tikkede ind i min indbakke og mon ikke den bliver inspiration til en del detours rundt i Paris. Den får i hvert fald Paris til at fremstå enormt magisk og dragende. Jeg er allerede fan. Gåture ved seinen, Eiffeltårnet, Sacre Coeur og Katakomberne (selvom jeg egentlig ikke tør). Det bliver en fest uden lige.