After Eight Chip Cookies // Opskrift

Sneen suser af sted uden for, så jeg har tilbragt dagen i køkkenet. I dag stod den på Mini After Eight Chip Cookies (yep, har selv fundet på navnet).
After Eight har jo været så flinke at sende mig en ordentlig omgang chokolade til køkkeneksperimenter, og her er resultatet af dagens projekt.
 
 
 
1,85 dl mel
0,25 tsk bagepulver
0,25 tsk salt
0,25 tsk kardemomme
0,5 dl sukker
0,5 dl farin
½ tsk vanilje sukker
1 æg
75 g smør (smeltes)
25 g hakkede hasselnødder
50 g hakkede After Eight stænger
 
 

  • Bland de tørre ingredienser i en skål.
  • Hæld det smeltede smør ned i, og rør rundt.
  • Tilsæt ægget, og rør til dejen er fast.
  • Kom de hakkede nødder og hakkede After Eight ned i.
  • Form til små kager med en diameter på omkring 2 cm og ½ cm tykke på en bageplade.
  • Bag kagerne i 13 minutter ved 200 grader midt i ovnen.
  • Kagerne vil flyde ud, så fortvivl ej – det er meningen. De er bløde, når de kommer ud, men så snart de tørrer, bliver de sprøde. 

 
Havde hevet mit fine bræt med ud i sneen, og min kæreste agerede sne-maskine imens jeg tog billeder. Det er altid sjovt at fotografere kagerne efter de er lavet – og så skal de spises!