Sarah Bernhardt med After Eight på kransekagebund…

Jeg har lavet en rigtig lille lækkerbisken her til aften; en skøn lille kage. Det blev til en Sarah Bernhardt med After Eight på kransekagebund. Mums.


Selve chokoladencremen er FANTASTISK med et strejf af pebermynte og After Eight. I skal naturligvis have opskriften.

Opskrift til 10 stk

400 g marcipan
80 g sukker
80 g flormelis
3,5 æggehvide 
2 spsk mandelmel

  • Bland alle ingredienserne sammen enten med røremaskine eller med hænderne.
  • Fyld massen på en sprøjtepose og lav små, runde bunde. (Ca. Ø4cm)
  • Bag i 7 min ved 200 grader varmluft. (Psst. hold øje med dem, da de pludselig er færdige)
  • Lad køle af på en rist.

2½ dl fløde
100 g mørk chokolade
9 stk After Eight firkanter
Lidt pebermynte ekstrakt

  • Hak chokoladen fint og kom i en skål.
  • Varm fløden op og hæld over chokoladen. Pisk det grundigt sammen, så al chokoladen er smeltet i fløden. Smag til med pebermynte ekstrakt.
  • Sæt i køleskabet i et par timer.
  • Pisk cremen op med en håndmixer i få sekunder. Hak After Eight chokoladen og pisk med i cremen. 

  • Fyld med en ske creme på bundene og sæt på køl igen imens du forbereder chokoladen til overtræk.
  • Anvend 100 g chokolade pr. 10 stk. kager. Smelt over vandbad og pensl på kagerne.
  • Drys lidt hvid chokolade eller andet på som pynt. 



Kagerne fik 5 ud af 5 stjerner fra både lillebror Jeppe og kæreste Niels – juhu! 😉

Glem ikke at deltage i den herlige Giveaway om et valgfrit hårprodukt! Deltag her

After Eight chokoladen til dette indlæg er sponsoreret af Nestlé. Tusind tak <3


Jeg laver mine opskrifter selv, medmindre andet er angivet, så hvis du anvender dem på din blog vil jeg blive glad for et link 🙂