Et døgn på Comwell Kellers Park…

Hjemme igen efter 24 timer away from home. Niels og jeg har en tradition for, at tage én overnatning på Comwell Kellers Park i Vejle i den kolde efterårs/vinter periode.
Og det blev så nu!
Vi fandt et afbudsophold til 795,- i alt for os begge inkl. adgang til AquaSpa.
Vi elsker at tage til Comwell Kellers Park. Naturen i området er fantastisk, og hotellet ligger ned til Vejle Fjord. Når man sidder der i udendørsspaen og ser ud over vandet – amen det er fantastisk!
Værelserne på hotellet er alle smagfuldt indrettede, lyse og venlige – rigtig luksus.
Et lille minus, ja, en detalje, er at der plejer at være lækker shampoo, conditioner og bodywash i spaomklædningen. De lækre produkter fra Kerstin Florian er en oplevelse i sig selv når man anvender badet i omklædningen. De var ved dette besøg skiftet ud med en unavngivet hair and body wash, der tørrede hud og hår ud med fuld smadder. Øv bøv for ikke-luksus. Igen – en detalje!
Vi glæder os allerede til næste gang vi skal af sted. Det er simpelthen et skønt afbræk i hverdagen, og så er det lækkert at blive varmet godt igennem.
Hvis du endnu har til gode at besøge Comwell, så hold øje med gode tilbud og afbudsophold ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.